Gratis link op www.mobiele-recreatie.nl / Nieuwsbrief

Gratis link.

Op onze facebookgroep mogen bedrijven in een reactie op het bericht (dus niet elders) mogen accommodaties, campings en bungalow eigenaren hun bedrijf vermelden mits deze volledig rolstoeltoegankelijk zijn en voorzien van aangepast sanitair en toiletten. Wij nemen deze ook gratis op op onze website www.mobiele-recreatie.nl
Natuurlijk mogen ook anderen bedrijven aanbevelen op de facebook groep die aan deze voorwaarden voldoen.

Abonnement nieuwsbrief.

Op deze website kunt u aan de rechterzijde uw e-mail adres invullen, zodat u onze nieuwtjes direct in uw mailbox ontvangt.
Share
Geplaatst in Geen categorie | Getagged , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Gratis link op www.mobiele-recreatie.nl / Nieuwsbrief

Strandrolstoel

Het Kog Center in Goes bouwt geweldige strandrolstoelen. Stevige constructie met sterke motoren. KOG Center biedt een uitgebreid assortiment scootmobielen en hulpmiddelen voor een zeer scherpe prijs. Alle producten staan voor betrouwbaarheid. De samenwerking met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten staat voor topkwaliteit binnen het assortiment.

Het KOG Center richt zich op moeilijk plaatsbare jongeren uit de regio van Goes. Veelal gaat het hierbij om voortijdig (dreigend) schoolverlaters, langdurig thuiszittend, werkzoekenden uit de doelgroep Wet Banenafspraak zonder zinvolle dagbesteding, of met een ondersteuningsbehoefte op verschillende leefgebieden en een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Daarnaast biedt het KOG Center ook dagbesteding aan ouderen. Met dagbesteding bieden wij ondersteuning aan ouderen in het behouden van hun zelfredzaamheid. Middels de dagbesteding bieden wij een fijne sociale omgeving met ondersteuning bij het behouden van het dagritme.

Share
Geplaatst in Geen categorie | Getagged , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Strandrolstoel

Donrox bandenpompen winactie. (ook voor rolstoel en scootmobiel bruikbaar)

We hebben de bandenpompen (compressors) van Donrox getest en zijn daar bijzonder tevreden over. Mensen die dit bericht delen en liken vanaf de facebook pagina CAMPERPUNT maken kans om de F511 en de A922 te winnen.  De verloting gebeurt door Donrox in samenwerking met Camperpunt. De uitslag is op 15 augustus a.s.

Wint u niet, dan kunt u met de code “Camperpunt10” de bandenpompjes bestellen met 10% korting bij Donrox. Deze korting geldt tot 15 augustus 2021.

De Donrox F511 is ideaal voor de fiets, bromfiets en scootmobiel. Voor campers, auto’s, caravans en motoren is de A922 handiger. Lees er meer over op Camperlanden.eu.

Share
Geplaatst in Geen categorie | Getagged , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Donrox bandenpompen winactie. (ook voor rolstoel en scootmobiel bruikbaar)

Elektrische voertuigen niet voor mensen met een handicap.

De markt van elektrische voertuigen groeit hard. De ene na de andere elektrische auto rolt van de lopende band; geen enkele autofabrikant kan meer om elektrisch rijden heen. De nieuwe elektrische auto’s die de laatste jaren verschenen worden steeds gevarieerder: niet iedere auto is een dure Tesla. Toch is de deze markt nog verre van inclusief. Lees meer op Want.nl

 

Share
Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Elektrische voertuigen niet voor mensen met een handicap.

Dag van de handicap

Dag van de handicap.

De Verenigde Naties hebben 3 december uitgeroepen tot de ‘Internationale Dag voor Mensen met een Beperking’ (International Day of Persons with Disabilities). In Nederland is deze dag bekend als ‘Wereld Gehandicapten Dag’.

Natuurlijk prachtig dat er een “Dag van de Handicap” is. Maar als we om ons heen kijken zien we dat het in de praktijk vaak nog tegenvalt. Er zijn nog te veel bedrijven die niet toegankelijk zijn, ook de overheid doet er nog steeds te weinig aan. De omroepen hebben een Minister van Gehandicaptenzaken uitgeroepen, maar een echte Minister voor inclusiviteit zou beter zijn.

 

Share
Geplaatst in Geen categorie | Getagged , | Een reactie plaatsen

Huiswaarts

Huiswaarts

Vandaag is onze oudste dochter Petra 47 jaar geworden. De tijd gaat snel. Vanmorgen de luifel en het grondzeil van de caravan gehaald en omdat de weersverwachting niet zo geweldig was, besloten naar huis te rijden. Thuis aangekomen was het snertweer, regen en veel wind. Niet echt vakantieweer.

Het eerste reisje met de caravan is goed bevallen. Het opruimen en wegrijden gaat redelijk snel. Dus ook rondtrekken lijkt een optie.

Tot de volgende reis.

Share
Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

24 september, Harlingen

24 september, Harlingen.

Vannacht heeft het geregend en was er aardig wat wind.  Na de koffie binnendoor richting Harlingen gereden, het was wat kouder dan eerdere dagen, maar volop zon. In Harlingen rondgekeken en wat vishapjes met frite gegeten. De camperplaats bij de havens van harlingen was druk bezocht. Terug op de camping vast wat dingen opgeruimd om niet alles op één dag te hoeven doen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Share
Geplaatst in Geen categorie | Getagged , , , | Een reactie plaatsen

Steenwijk

Steenwijk

Vanmorgen op de camping afscheid genomen van Bets, die weer naar huis is.  Wij hebben een ritje gemaakt met de auto en via Meppel in Steenwijk beland waar we gewinkeld hebben. Het was er erg rustig. Op de markt een hapje gegeten. Het is heel de dag droog gebleven, althans tot het moment dat ik dit bericht type. Het zou vannacht regenen, maar morgen weer droog, wel wat kouder.

Deze diashow vereist JavaScript.

Share
Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Accu bijna leeg.

Accu bijna leeg

Vanmorgen boodschappen gedaan om vanavond op de bakplaat te bqq’en. Daarna gaan fietsen en Maddy op de scootmobiel. We vonden de scootmobiel al wat traag en ook de accu bleek niet helemaal vol. Toch een mooi rondje van een achttien kilometer. Heel leuk om te zien de spinnenwebben in de hei. Terug blij de caravan bleek dat het nieuwe stekkerblok beperkingen had op het aantal watts. Dus de acu was onvoldoende opgeladen. Weer terug naar de ‘oude’ stekkerdoos(rol) en het probleem verholpen. Veel mensen zijn aan het opruimen en vertrekken morgen. Ze geven ook wat minder weer af. Ook Bets Wubben gaat morgen naar huis, dus nog even gezellig met z’n drieën gegeten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Share
Geplaatst in Geen categorie | Getagged , , , | Een reactie plaatsen

21 september

21 september

Vandaag gefietst, eerst naar Westerbork en vervolgens naar Orvelte. Prachtig weer en een heerlijke tocht. Van Orvelte terug naar Westerbork, waar we een heerlijke salade hebben gegeten. Daarna een borreltje gedronken met Bets.

Deze diashow vereist JavaScript.

Daarna geluisterd naar een wijkagent die reageerde op het verbieden van prostitutie in diverse steden. Naar mijn mening evenals het verbieden van softdrugs een ondoordacht beleid. Het gaat dan “ondergronds” verder,  met minder controle, geen vat meer op zaken en een harder beleid van pooiers. Overheid denk na, wil je de dames helpen, zorg dan voor een goed en gecontroleerd beleid.

Share
Geplaatst in Geen categorie | Getagged , , | Een reactie plaatsen