Vakantie Spanje

Vakantie Spanje

Costa Blanca.

Calpe

Casa para todos calpe is een volledig vrijstaande gelijkvloerse 6-persoons villa met privé zwembad en gastenverblijf.  De vila is gelegen in Calpe. 
De villa heeft Spaanse kenmerken en een Spaanse sfeer. Het ligt in de wijk Ortembach waar je veel mooie Spaanse villa’s zult zien.  Vanaf het zwembad heeft u uitzicht op de Ifach. Bij het zwembad hebben wij een prachtige Bougainvillea, en rond de villa groeien prachtige planten en bloemen, maar ook vindt u er citroen- en sinaasappelbomen.
Calpe is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia. Het heeft een oppervlakte van 24 km². Calp is gelegen aan de Costa Blanca en telt ruim 27.000 inwoners. Calp wordt gekenmerkt door de 332 meter hoge rots El peñon de Ifach, die uitsteekt in zee en van kilometers ver te zien is.  

Cumbre del Sol

Casa Peguche is een authentieke mediterrane Casa die is aangepast voor mindervaliden en gehandicapten. De rolstoel toegankelijke vakantiewoning ligt aan het einde van een rustige doodlopende straat in de wijk Girasoles in Cumbre del Sol aan de Costa Blanca in Spanje. De aangepaste vakantiewoning biedt plaats aan 8 tot 10 personen, waardoor het echt een familiehuis is voor zowel jong als oud als ook voor validen en mindervaliden. Met uitzicht op natuurgebied La Granadella en de Middellandse Zee, de ultieme oase van rust om bij te komen van het haastige leven van alle dag.

Share